A ja własnie zrezygnowałem z demowki i zamówiłem świeżynke z fabryki . W sumie tak naprawde dużej różnicy nie było. Jeśli jest ktoś zainteresowany tą demówką to dam namiary pisać na priva
Trasa w kierunko na Brno, Wiedeń.
Zwiń
X
-
Trasa w kierunko na Brno, Wiedeń.
Możecie powiedzieć mi jak wygląda droga Od Dąbrowy Górniczej (wlot od strony Olkusza) przez Mysłowice - A4- A1 Knurów- 78-Wodzisław Śląski - do Chałupki (przejście z Czechami). Czy lepiej z Olkuskiej zjechać na S1 i nią do Cieszyna lecieć i dalej na Novy Jicin.
Drogę będę pokonywał jutro wieczorem, w okolicach Dąbrowy Górniczej będę jutro koło 20.00÷20.30. Coś poradzicie?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
-
-
Jak będziesz wracał to kieruj się od razu na Pszczynę bo przy wjeździe na Bielsko od strony Bestwiny grzebią się z drogą.
EDIT
Zamieszałem :? Dopiero za Castoramą dłubią przy drodze ty jak lecisz na Tychy jedziesz płynnie.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Nie mieszaj.
Wieczorem na wlocie do bielska nie ma żadnych korków. Z Dąbrowy jesteś w bielsku za 40 min. potem 20 min.i jesteś na granicy. Przed granica sobie jeszcze zatankujesz kupisz winetke i dalej na Brno I Wiedeń masz super drogę .
A uwaga na passaty R 36 aly
W Dąbrowie stoją na 50 potem na wylocie z Tych za obi suszą ,fotoradar pierwszy w piasku potem 5 kolejnych do bielska , na wlocie do bielska suszą za orlenem i ostatnio na zwężeniu przed odbiciem na Cieszyn. Potem do cieszyna juz ogień :diabelski_usmiech .
Jeszcze vectra: w dąbrowie granatowa w tychach bordowa/czarna i w bielsku szara i na cieszyn czarna Ale to tylko do 22.
No to szerokiej drogi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nokiusW Dąbrowie stoją na 50 potem na wylocie z Tych za obi suszą ,fotoradar pierwszy w piasku potem 5 kolejnych do bielska
Bardziej obawiałbym się nieoznakowanych :PMarek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBnokius, a wiesz coś o betonowej autostradzie w okolicy Brna?4x4
Komentarz
-
-
4x4BKF, tutaj się dowiedziałem o betonach http://www.cro.pl/forum/viewtopic.ph...r=asc&start=15
A do tej pory jeździłem przez Słowację - Bratysławę.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamB4x4BKF, tutaj się dowiedziałem o betonach http://www.cro.pl/forum/viewtopic.ph...r=asc&start=15
A do tej pory jeździłem przez Słowację - Bratysławę.
Ostatnio wracaliśmy ze znajomymi z Aschau z nart. Oni jechali do Wawy przez Żywiec, a my jechaliśmy podobną drogą przez Cieszyn. Żywieckie cwaniaczki przed Wiedniem na Słowację odbili, a my pruliśmy przez Knedlandię.
Tobie w sumie nie robi różnicy, bo z Miechowa sypniesz sobie do Kraka, potem przez Skawinę, Maków, Andrychów itp i jesteś w Zwardoniu.
A4 przez Katowice i dalej na Cieszyn masz raczej szybciej. A jak chcesz jechać równoległą darmową przez Krzeszowice to raczej nie warto.4x4
Komentarz
-
-
4x4BKF, Dokładnie to ja jeżdżę Kozłów-Wolbrom-Olkusz-Dąbrowa Górnicza - S1- i dalej do Cieszyna, Czeski Cieszyn - obwodnica jego - Słowacja Żilina (tutaj już winieta) - Bratysława - Austria -Wiedeń - Graz - Objazd autostrad w Słowenii- Chorwacja do celu. To jest moja wypróbowana trasa. Od Olkusza mam dwupasmówkę już. Teraz Chciałem wypróbować przez Czechy i stąd ten temat.
[ Dodano: Sro 22 Cze, 11 16:40 ]
Zamieszczone przez 4x4BKFNo jest to tańsza opcja, bo jak nie wbijasz się na ich ekspresówki to nie musisz winiety słowackiej nabywać,Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
AdamB, ja dziś w nocy lecę na Wiedeń
Warszawa - Cieszyn - Frydek - Olomounc - Brno - Mikulov - Wiedeń
Warszawa - Cieszyn - 4h
Cieszyn - Wiedeń - 3h
Leciałem tą trasą w kwietniu, maju jest dobrze :!:
nic nie kombinujkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz